GOVORCI

JOZEF WALLIS, BOOXSCALE

Jozef Wallis je britanski serijski podjetnik s tremi uspešnimi exiti. Danes je ustanovitelj podjetij Booxscale, ki je “marketplace of marketplaces” in Terraprima Group, s fokusom na IOT rešitve v agrobiznisu. Z raznovrstnimi bogatimi izkušnjami v digitalni, medijski, mobilni, izobraževalni, telekom, kmetijski industriji je tudi strokovnjak za prodor na britanski in evropski trg. Več

GALAHAD CLARK, VIVOBAREFOOT

Galahad Clark je ustanovitelj najprodornejših podjetij v obutveni industriji Vivobarefoot in United Nude. Zavezanost trajnostnemu razvoju in inovacijam - z razvojem ekoloških materialov, novih tehnologij, kot so 3D print in smart shoes vodi smernice v industriji.


DAVID HENZEL, TASKDRIVE

David Henzel je nemški serijski podjetnik z več uspešnimi exiti. Danes je soustanovitelj šestih SaaS, e-commerce, product as a service podjetij, med drugim LTVPlus, Taskdrive, Upcoach. Poleg bogatih izkušenj z vodenjem teh podjetij na daljavo najraje deli svoj unikaten način vodenja samega sebe. Več.

MARIA ANSELMI, BISNODE

Maria Anselmi je zadnja tri leta Group Director Data na ravni skupine Bisnode, pred tem je bila uspešna generalna direktorica najprej Bisnode Slovenija in potem tudi Bisnode Južni trgi. Maria je “growth manager”, digitalna pionirka s podjetniškim mindsetom in bogatimi izkušnjami vodenja. Več.

MOJCA RANDL, FORMITAS GROUP

Mojca Randl je ustanoviteljica in predsednica uprave Formitas Group, ki ima več kot 30-letne izkušnje iz marketinga in oglaševanja in je bila lani nagrajena izbrana tudi za Oglaševalsko osebnost leta. Njen zadnji odmeven projekt, ki ga strastno vodi skupaj s partnerji je, Štartaj, Slovenija!. Več.

Boštjan Špetič, ZEMANTA

Boštjan Špetič je soustanovitelj Zemante, ki je eden prvih slovenskih globalnih startupov, ki je šel skozi celoten življenjski cikel v 10 letih do prodaje podjetja ameriško-izraelskemu partnerju Outbrain. Boštjan je tudi eden ključnih soustvarjalcev slovenskega startup ekosistema in soutanovitelj angelskega sklada Silicijevi Vrtički. Več.

ANDRAŽ LOGAR, 3fS

Andraž Logar je soustanovitelj in direktor podjetja 3fs, butičnega laboratorija za raziskave in razvoj spletnih ter mobilnih tehnologij, ki sodeluje s skandinavskimi in kanadskimi podjetji. Del 3fs skupnosti in svojevrstne kulture so tudi uspešna spin-off podjetja Lake, Toshl, Iryo. Andraž je tudi predan mentor in soustvarjalec slovenskega startup ekosistema. Več.

MIC MELANŠEK, HOORAY STUDIOS

Mic Melanšek je soustanovitelj podjetja Mali Junaki, v tujini pa Hooray Studios, ki jih poznate po personaliziranih otroških knjigah in izjemni mednarodni rasti v zadnjih letih. Mic je sicer direktor marketinga in kreative, predvsem pa najraje v vlogi vizionarja v podjetju, ki narekuje nove trende v svetu založništva. Več.